Warning: file_get_contents(): http:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_fopen=0 in /home/kunstres/public_html/inc/head.php on line 12

Warning: file_get_contents(http://kunstrestauratie-atelier.be/gallery/inc/handler.php?all): failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/kunstres/public_html/inc/head.php on line 12

Notice: Trying to get property of non-object in /home/kunstres/public_html/inc/head.php on line 12
Klantenreviews - Galatea
 

Marc Sterken

exclusieve en ambachtelijke werkwijze

Klantenreviews over kunstrestauratie Galatea

 
 
 
 
 
 
 

Expertise

We zijn erkend door de expertiseassociatie "ARGUS", en daarom bevoegd in het onderzoek en de waardebepaling van kunstvoorwerpen.

De meerwaarde van professionele kunstrestauratie

Restauratie is een vak apart dat een uitgebreide kennis van materialen en techniek vraagt, het is een arbeidsintensief en ingewikkeld vak. Ten onrechte wordt echter gedacht dat restaureren extreem duur is. Dit hoeft niet, want conserveren is vaker de boodschap dan een beeld terugbrengen naar zijn oorspronkelijke toestand.

Een juiste diagnose stellen en internationaal aanvaarde deontologie toepassen, waardoor de authenticiteit van het voorwerp gegarandeerd blijft, staan centraal.

"Restaureren is met zorg bezig zijn met objecten die eerder door anderen zijn gemaakt, omdat men daarin waarden - van welke aard dan ook - onderkent, die men de moeite waard vindt om aan de volgende generatie door te geven."

Als erkend deskundige van expertiseassociatie "ARGUS" (www.argus-art-experts.be) en lid van "FEBEX" (Federatie van Belgische Expertenverenigingen) is Marc Sterken bevoegd in het onderzoek en de waardebepaling van kunstvoorwerpen. Specialisatie: kunst op papieren dragers.

Privé-personen, banken, verzekeringen, notarissen, enz., kunnen rekenen op een onpartijdige service. Bijstand wordt verleend bij nalatenschap, brand, diefstal, overstroming, inventaris, catalogus, enz. U kan geadviseerd worden om eventuele schadebeperkende maatregelen te nemen.

Als verzekerde kan U vooraf getaxeerd worden, waardoor bij eventuele schade de getaxeerde bedragen uitgekeerd worden. Bij getaxeerde polissen gaat de afhandeling sneller. De verzekerde dient meestal zijn schade aan te tonen. Voortaxatie kan dus heel wat problemen voorkomen.

Contacteer Galatea kunstrestauratie

Contactformulier

Uw bericht werd verzonden!
Marc Sterken is erkend ambacht

U heeft van de Federale Overheidsdienst de erkenning ERKEND AMBACHT verkregen om U als Ambachtsman te onderscheiden in de sector van U activiteit.

Contactgegevens van Marc Sterken

E-mail: marcsterken@gmail.com

Gsm: +32 496 60 22 27

Adres: Gielisdries 21, 3600 Genk

Instagram: instagram.com/galatea5836

Linkedin: linkedin.com/company/sterken-marc

Like Kunstrestauratie Galatea op Facebook!

Openingsuren

Om een perfecte service te garanderen en onze volledige aandacht aan elke klant individueel te besteden ontvangen we u graag na afspraak.

Previous picture Next picture Close gallery